Ben jij klaar om de voordelen te ontdekken Stadsparkeren?

Na aanmelding maak je landelijk gebruik van parkeren op straat en in de garage. Je parkeert eenvoudig en voordelig met je roospas, smartphone (Stadsparkeren app) of mobiele telefoon (bellen of sms’en).

Bij de aangesloten parkeergarages kun je zonder te moeten stoppen in- en uitrijden op basis van kentekenherkenning. Met Stadsparkeren betaal je zowel voor parkeren op straat als in de parkeergarage nooit te veel.

Je betaalt maandelijks achteraf via automatische incasso.

Img

Parkeren in Roosendaal: veilig, voordelig en gemakkelijk

In de parkeergarages in de binnenstad van Roosendaal kun je gebruik maken van kentekenparkeren. Dit doe je door je aan te melden bij Stadsparkeren met de Roospas. Na het aanmelden rijd je eenvoudig de parkeergarage in- en uit door de automatische kenteken herkenning. In de rij staan bij de parkeerautomaat is dus verleden tijd. Wel zo veilig en gemakkelijk, zeker in deze tijden.

Ook is het mogelijk om jouw gespaarde Roospunten te verzilveren voor parkeerminuten. Wil je jouw gespaarde punten liever gebruiken voor producten van de deelnemende ondernemers, maar wel gebruik maken van het gemak van Stadsparkeren? Dat kan natuurlijk ook! Wijzig dit in jouw profiel.

Contactloos parkeren met de Roospas: juist nu!

  • Aanmelden is GRATIS.
  • Nooit meer wachten voor de betaalautomaat, veilig en gemakkelijk.
  • Iedere 60 Roospunten zijn 20 minuten parkeren waard.

“Iedere 60 Roospunten zijn 20 minuten parkeren waard!”

Kom voordelig parkeren in Roosendaal!

Shop je graag in Roosendaal én kom je met de auto? Meld je dan gratis aan voor contactloos parkeren met de Roospas en profiteer van alle voordelen. Zo spaar je bij jouw favoriete Roosendaalse ondernemers punten die je direct in kunt zetten voor jouw parkeeracties!